duminică, 23 februarie 2014

despre sefi(aparent reteta succesului)

M-am hotarat sa scriu pe acest blog pentru a va expune si voua pataniile mele de zi cu zi prin care sper ca o sa va fac sa radeti macar pe jumatate din cat o fac eu privind direct cat de ironica si nedreapta poate fi viata.

A fost odata o anumita grupa de studenti de la "Universitatea Spatiala"(toate numele vor fi fictive,desi TOATE intamplarile sunt reale) foarte dezbinata ea de fel , dar condusa de un lider remarcabil...De o doamna in toata firea venita de la tara cu cele mai bune maniere etalandu-le chiar si atunci cand plina de gratie decide sa se epileze complet de fata cu camarazii ei baieti.Iar aceasta doamna in importanta ei magnifica, pe care o baga in ochii tuturor, ne-a intrebat cu o candoare inexplicabila :"Bah Venetia e tara?!Unde se afla?!"

Nedorind sa lase situatia asa in aer si oamenii nedumeriti de imensa ei cultura a clarificat lucrurile prin urmatoarele afirmatii :"Papa este capul bisericii ortodoxe, iar cel mai mare lider militar pe care Romania l-a avut a fost Traian Vuia".Ne-a lamurit pe toti si desi ea este foarte indignata de reactiile colegilor la adresa inteligentei ei. ne-a dat argumentul suprem :"Hai sictir,tot eu sunt sefa"...si iata si cum a ajuns sefa..

         Reteta de succes:



  1. 2 bucati sticle de palinca la profesori odata la 2 saptamani!(Intervalul de timp nu trebuie sa depaseasca 2 sapatamani)!!!!ATENTIE!!!!
  2. o bucata spalat rufele profesorilor si a altor personalitati din incinta Universitatii
  3. o bucata seara petrecuta in frumoasa companie a anumitor distinsi profesori
  4. o bucata cantat acasa la profesori si personalitati ale Universitatii!

Stau acum si ma gandesc ce oameni ajung conducatori in tara asta si cat de usor poti sa ajungi conducator...Dragi oameni pentru a fi conducatori nu aveti nevoie de cultura aveti nevoie de pupincurism....Nu va lasati inselati de principii...daca le aveti a-ti pierdut deja....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu